29-11-2022

Nisin vërshimet nga reshjet e shiut në rajonin e Dukagjinit

Reshjet e shiut që filluan dje kanë bërë që në rajonin e Dukagjinit të ketë vërshime vende-vende.

Në fotografitë e mëposhtme shihet se si kanë nisur vërshimet në Deçan, Pejë dhe Istog.

Vërshimet në Baballoq të Deçanit:

No description available.
No description available.
No description available.

Vërshimet në Pejë:

No description available.
No description available.
No description available.
No description available.
No description available.

Vërshimet në Istog:

No description available.
No description available.

Ndërkohë, as Instituti Hidrometeorologjik nuk ka përjashtuar mundësinë e vërshimeve në vende të ndryshme të Kosovës. Sipas tyre, reshjet do të shtohen me intensitet ditën e hënë.

Asnjë koment

Comments are closed.