16-05-2022

NISMA mobilizon Billushën për ta përkahur Totajn në balotazh

Kreu i Nismas në Prizren, Zafir Berisha në kontekstin e garës për balotazh, në mbështetje  të kandidatit të koalicionit opozitar, Shaqir Totaj, ka mbajtur takime në fshatin Bilushë.

Njoftimi i plotë nga NS:

Në vendëlindje për një mobilizim si dikur…
Nëse dikur është dashtë mu bërë bashkë kundër Serbisë, sot duhet të bëhemi bashkë kundër logjikës politike të mbeturinave të Serbisë dhe shërbëtorve të tyre të cilët Prizrenin e kanë nda mbi baza të oringjinës, gjuhës apo etnitetit që i takojn!

Ndryshimi që duhet të ndodhë me 14 nëntor ështē mesazh i fuqishëm se ky qytet ka burra dhe gra, djemë e vajza që e mbrojn krenarin dhe identitetin e qytetit të LIDHJES.

Asnjë koment

Comments are closed.