19-06-2024

NISMA Socialdemokrate në Prizren, sot mban Kuvendin e punës

Me këtë rast një fjalë përshëndetëse do ta mbajë kryetari i partisë Fatmir Limaj si dhe kryetari i degës Zafir Berisha.

Më pas do të jetë debati për raportin e punës dhe në fund zgjedhja e këshillit drejtues të degës.

Kuvendi mbahet  në ora: 18:00, në mjediset e hotel “Therandës”.

Asnjë koment

Comments are closed.