16-07-2024

Një rahovecas tregohet fort i ndershëm, i gjen 10 mijë euro – i dorëzon në polici

Shaip Himaj, një banor i fshatit Gexhë të Rahovecit, ka treguar anën e tij të lartë njerëzore.

Zoti Himaj i ka gjetur 10 mijë euro të cilat i kishin humbur një qytetari dhe i ka dorëzuar në Policinë e Kosovës të dielën.

Paratë e gjetura më i pas i janë kthyer pronarit, njoftoi Policia e Kosovës në një njoftim për media.

“Zoti Himaj përveç që ka treguar një veprim ndershmërie, ky akt reflekton edhe besimin ndaj Policisë së Kosovës”, tha Policia.

 

Asnjë koment

Comments are closed.