26-01-2021

Një vajzë kushtëzohet me publikim të fotove

Në Malishevë është arrestuar një person, i cili dyshohet se e ka kushtëzuar një vajzë për të dalë me të.

Sipas policisë, i dyshuari i kishte bërë presion viktimës se nëse nuk del me të, do të ia publikojë fotot e saj.

I dyshuari është arrestuar dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Asnjë koment

Comments are closed.