20-05-2024

Njësiti K9 pranon donacion disa pajisje, Rohde: Gjermania partner i fortë për policinë e Kosovës

Njësiti K9 i policisë së Kosovës ka pranuar si donacion disa pajisje nga Misioni për Bashkëpunim dhe Siguri në Evropë.

I lumtur për këtë u shpreh ambasadori i Gjermanisë Jorn Rohde.

“Me anë të këtyre pajisjeve synohet të zbulohen dhe konfiskohen armët e vogla dhe të lehta. municionit dhe eksplozivëve”, tha Rohde.

Ai mbeti i mahnitur me profesionalizmin e Njësisë K9.

“Do të vazhdohet mbështetja. Gjermania do të jetë partner i fortë për policinë e Kosovës”, tha diplomati gjerman./IO

Asnjë koment

Comments are closed.