20-06-2024

Nuk rrënohet njëra pjesë e “Abi Çarshisë”

Nuk ka vazhduar rrënimi i një pjese të “Abi Çarshisë”.

Gjykata ka vendosur masë të përkohshme që të mos rrënohet kjo pjesë e objektit, raporton KTV.

Drejtori i Inspektorateve në Komunën e Prizrenit, Islam Thaqi, të mërkurën ka bërë të ditur se ky organ që prej datës 21 korrik 2019 nuk ka pranuar përgjigje me shkrim nga ana e prokurorit të rastit lidhur me urdhrin dhe arsyen e ndërprerjes së punimeve për zbatimin e vendimit për rrënimin e pjesës pa leje të objektit “Abi Çarshia”, raporton Koha Ditore.

Asnjë koment

Comments are closed.