14-04-2021

Numër i barabartë i djemve dhe vajzave të lindura në Prizren

Spitali i përgjithshëm  “Prim.Dr.Daut Mustafa” Prizren, reparti Obstetrik (salla e lindjes).

Raporti i lindjeve për 24 orët e shkuara: Numri i përgjithshëm i të lindurve 8.

4  meshkuj
4  femra
4  lindje me operacion.

Ajo që bie në sy gjatë këtij 24 orëshi është numri i barabartë i foshnjave të lindura, sa i përket gjinisë, për dallim nga ditët tjera kur numri i djemve zakonisht printe në raport me vajzat./gazetaeprizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.