15-06-2024

Organizohet mësim falas për deputetët

Lëvizja politike nën moton “Le të mësojmë pak se boll doktoruam”, ka organizuar një aktivitet të quajtur “Shkollë falas për deputetë”.

Me këtë rast kjo organizatë në sheshin e Prishtinës po ofron mësim falas për të gjithë deputetët e Kuvendit të Kosovës.

Aty shihen të vendosura bankat, tabela dhe abetaret.

Kjo pasi që në seancën për zgjedhjen e qeverisë, shumë prej tyre kanë bërë gabime në lexim.

Asnjë koment

Comments are closed.