28-09-2021

Osmani shkarkon nga detyra e Ambasadorit të Kosovës në Gjermani, Beqë Cufajn

Presidentja Vjosa Osmani ka liruar nga detyra Ambasadorin e Misionit Diplomatik të Kosovës në Gjermani, Beqë Cufaj.

Sipas dekretit të siguruar nga Gazeta Express thuhet se Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës ngarkohet që të ndërrmerë të gjitha veprimet e nevojshme për zbatimin e këtij Dekreti.

“Z. Beqë Cufaj lirohet nga detyra e Ambasadorit të Misionit Diplomatik të Kosovës në Republikën Federale të Gjermanisë”, thuhet në vendim.

Ky Dekreti hynë në fuqi në ditën e nënshkrimit.

Më poshtë keni dekretin. /gazetametro.net

 

Asnjë koment

Comments are closed.