28-05-2024

‘Paga e ulët, nepotizmi, keqmenaxhimi’, pas 23 vitesh në shërbim jep dorëheqje ky polic

Polici i Kosovës, Florian Juniku, ka dhënë dorëheqje nga pozita e tij pas 23 viteve shërbim.

Juniku në një reagim në Facebook, ka treguar se arsyet e dorëheqjes së tij janë të ndryshme, duke filluar nga ato profesionale, familjare e deri te pakënqësitë në punë.

Siç ka theksuar ai këtë vendim të vështirë e ka marr pasi që i është imponuar nga faktorë si: Pagat e ulta, stresi, keqmenaxhimi, nepotizmi.

“Per mua ky ishte vendimi i vështire por i domosdoshëm. Këtë vendim e kam marre pa dëshirën time por të imponuar nga shume faktorë si bie fjala: pagat e ulta, stresi nga puna e lodhshme çdo dite nga 12 orë e nganjeherë edhe 24 ore, Nepotizmi, Menaxhimi jo i mire i stafit komandues i DRPK-Perëndimi, transferet neper pjese te ndryshme ne teritorin e Republikes se Kosoves direkt me rekomandim te Drejtorise se Perëndimit kësaj brenge i shtohet mungesa e sigurimit shendetesore dhe avancimi ne detyrë”, shkruan ai.

Postimi i plotë i Florian Junikut:

Asnjë koment

Comments are closed.