18-06-2024

Pamje se si kryen vjedhje një shqiptar dhe një gjermane në aeroportin e Prishtinës

Të shpeshta kanë qenë rastet e vjedhjeve dhe grabitjeve në Kosovë brenda këtij viti.

Si edhe çdo vit tjetër Policia e Kosovës u përball me shumë raste, disa prej tyre tashmë të zgjidhura e disa ende në procedura të rregullta.

Por një vjedhje ndodhi edhe sot, pikërisht në Aeroportin e Prishtinës ‘Adem Jashari’.

Një kompanie e cila funksiono për dhënien e veturave me qira apo njohur ndryshe si ‘Rent A Car’ i është vjedhur telefoni që funksionin edhe si telefon zyrtar i tyre.

Gani Syla, punëtorë në këtë biznes privat ka thënë për Indeksonline se vjedhja është kryer nga një gjermane në bashkëpunim me një shqiptar të cilët po bëheshin sikur po kërkonin shërbim për veturë.

Madje në videon e siguruar nga portali ynë shihet qartë se si dyshja mashtruan punëtorin dhe arritën t’ia vidhnin telefonin mobil.

Vjedhja e këtij telefoni është bërë rreth orës 16:00, ndërsa nga kompania janë lutur që t’u kthehet telefoni për shkak se është tejet i nevojshëm për biznesin e tyre.

 

Asnjë koment

Comments are closed.