30-07-2021

PDK: Qeveria e lodhtë goditi pavarësinë e Policisë, Doganave dhe ATK-së

Nënkryetari i PDK’së, Shaqir Totaj ka thënë se Qeveria e lodhtë e Kosovës e ka shuar pavarësinë e Policisë, Doganeve dhe ATK’së me shkarimet e djeshme të krerëve të këtyre tri institucioneve.

Totaj është ankuar pse s’ka pasur asnjë reagim nga ambasadat e huaja për shkarkimet e fundit.

Ai ka thënë se Kryeministri iu hakmor Policisë e cila arrestoi para një jave Nënkryetarin e LDK’së.

“Këto janë spastrime politike”, ka thënë ai.

Totaj ka thënë se të trija këto institucione janë vlerësuar nga ndërkombëtarët se kanë funksionuar në mënyrë ligjore dhe kanë pasur sukses.

Ai ka thënë se logjika e Avdullah Hotiti është sikur e Albin Kuritit për spastrime politike të pozitave më të lartë shtetërore.

Asnjë koment

Comments are closed.