08-03-2021

PDK-së i bashkohen 30 anëtarë të rinj

Partisë Demokratike të Kosovës në Prizren i janë bashkuar 30 anëtarë të rinj.

Kryetari i PDK-së në Prizren, Shaqir  Totaj në një takim me strukturat e në fshatin Kobaj, ka deklaruar se aderimet janë falë angazhimit të strukturave dhe aktivistëve të PDK-së

Shkrimi i tij:

Aderimet në PDK s’kanë të ndalur.

Sot në nëndegën Kobaj i pranuan librezat e anëtarësisë mbi 30 te rinjë.

Komplimente kryeyarit Bexhet Osmanaj dhe bashkpunëtorëve të tij për angazhim dhe organizim.

Vazhdojmë drejt objektivave të mëdha.

Imazhi mund të përmbajë: 7 njerëz, njerëz të ulur

 

Asnjë koment

Comments are closed.