27-09-2021

PDK në Prizren publikon listën e kandidatëve për zgjedhjet e 17 tetorit

Dega e PDK-së në Prizren sapo ka publikuar listën e kandidatëve që garojnë në listën e saj për Kuvendin e Prizrenit në zgjedhjet e 17 tetorit.

Postimi i plotë:

Lista Zyrtare e Kandidatëve për Kuvendarë, Partia Demokratike e Kosovës Dega në Prizren!

Lista e Kandidatëve të PDK-së në Prizren është e larmishme dhe përfaqëson të gjitha kategoritë sociale të qytetit, lagjeve, rretheve dhe nëndegëve, ka njerëz me vlera profesionale, me të kaluar dhe histori heroike dhe është zëri i qytetarëve që duan të dëgjohen, përfaqësohen dhe të përfshihen!

Lista jonë është përpiluar në bazë të kritereve të para caktuara në Kryesinë e Degës dhe shumica e emrave në listë janë propozuar nga Kryesitë e Nëndegëve nga ata vinë, me përkrahje maksimale nga lagjet, qytetarët, aktivistët e anëtarët e PDK-së!

Kjo është lista fituese, këta janë emrat që përfaqësojnë Prizrenin, këta janë ekipi më i mirë në garë, këta përfaqësojnë vizionin për qytetin që duam!

Me Kandidatin më të mirë për Kryetar Z. Shaqir Totaj, Shefin e Shtabit Z. Kujtim Gashi, me listën e mrekullueshme të Kandidatëve për Kuvend dhe me një ekipë të madhe prapa nesh që po punon pa rreshtur, fitorja është e sigurtë!

#përPrizrenin

Asnjë koment

Comments are closed.