19-06-2024

Për Vitin e Ri, QKMF dhe Urgjenca në Prizren punojnë me orar të plotë

Për shkak të festave të fundvitit, Drejtoria e Shëndetësisë ka marrë vendim që me datat 31 dhjetor 2019 dhe 1-2 janar 2020, Shërbimi Urgjent dhe Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare të punojë me orar të plotë për 24 orë. Ndërsa QMF 1 (ish ambulanca e stomatologjisë) do të punojë me orar nga 07:00 deri më 20:00.

Ky orar do të respektohet vetëm në datat e lartëcekura, duke pasur parasysh mundësinë e nevojës për intervenime urgjente shëndetësore, thuhet në njoftimin e kësaj Drejtorie.

Asnjë koment

Comments are closed.