18-06-2024

Përvjetori: Lidhja Shqiptare e Prizrenit – histori e sfidë

Sot, mbushen 145 vjet, kur filloi organizimi dhe themelimi i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit.

Pak histori rreth sfidave të fundshekullit të kaluar të Monumentit të rëndësishëm shqiptar janë paraqitur,  në një shkrim në portali “Gazeta e Prizrenit” , të botuar katër vjet më parë:

 

Asnjë koment

Comments are closed.