17-06-2024

Përvjetori: Lidhja Shqiptare e Prizrenit – histori e sfidë

Sot, mbushen 146 vjet, kur filloi organizimi dhe themelimi i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit.

Pak histori rreth sfidave të fundshekullit të kaluar të Monumentit të rëndësishëm shqiptar është paraqitur,  në një shkrim në portalin “Gazeta e Prizrenit” , të botuar pesë vjet më parë:

 

Asnjë koment

Comments are closed.