26-10-2021

Pjetër Shala në Hagë: S’kam bërë ndonjë krim përpos mbrojtjes së atdheut, jam plotësisht i pafajshëm

Ka nisur seanca e parë ndaj Pjetër Shalës, i akuzuar nga Gjykata Speciale për krime lufte gjatë vitit 1999.

Derisa pikat e aktakuzës të lexuara nga Prokuroria i ka quajtur si “qesharake”, Shala në deklaratën e tij ka thënë që është “plotësisht i pafajshëm”.

“Unë nuk e ndjej veten që kam bërë ndonjë krim, përpos që kam mbrojtur atdheun dhe popullin tim dhe jam plotësisht i pafajshëm”, u shpreh ai.

Asnjë koment

Comments are closed.