28-05-2024

Policët nuk do fshihen pas “shkurreve”/ Rrugë e qytete do jenë si “Big Brother”, duke nisur…

Disa rrugë dhe qytete të Shqiperise do të kthehen ne “Big Brother”, pasi do vezhgohen me kamera.

Shumë shpejt do të kemi të mundur 200 km e para të rrugëve kryesore të vendit të monitoruara kryesisht me kamera e radarë“– tha ministri i Brendshëm Taulant Balla

Këta 200 km janë më të frekuentuarat. Të mos kemi postblloqet që në shumë raste nuk janë gjëja më e mirë. Krahasuar me standardet europiane tregon mungesë të zhvillimit. Jemi duke diskutuar me partner për të siguruar financimin e një projekti të madh pajisje me kamera të 19 qyteteve më të mëdha të vendit. Dikush mund ta quajë Big Brother të madh por për mua dhe kryeministrin Rama është dimension i rëndësishëm i garantimit të sigurisë“, tha Balla./ertv

Asnjë koment

Comments are closed.