20-04-2024

Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për arrestimin e dy të dyshuarve për vrasjen në Prishtinë

Njësiti i hetimeve të përgjitshme që operon në kuadër të Drejtorisë Rajonale të Policisë në Prishtinë, me autorizim nga prokuroria kompetente, kërkon ndihmë nga qytetarët në ofrimin e informatave, të cilat do të ndihmonin në arrestimin e personave të dyshuar.

Personat e dyshuar Fitim (Skender) Doda dhe Arijan (Arif) Sijarina, kërkohen për veprën vrasje në tentativë që ka ndodhë me datën 26.03.2024 në rrugën “Haxhi Zeka” në Prishtinë, ku të vrarë kanë mbetur dy persona.

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe teksti

Për çdo informatë që mund të çojë në identifikimin e vendodhjes së personave të dyshuar, na kontaktoni direkt në: E-mail: info@kosovopolice.com . Facebook:https://www.facebook.com/KosovoPolice/ Android #app: Lajmero Policine Tel: 192

Asnjë koment

Comments are closed.