12-07-2024

Prizren: Banorët e banesave ankohen për erë të keqe nga oborri i “Ekoregjionit”

“E padurueshme dhe e rrezikshme aroma shumë e keqe, që vjen nga oborri i “Ekoregjionit”, përreth banesave të FAT Group 4 e 5, që janë shumë afër. Në këto temperatura të larta banorët nuk mund t’i hapin as dritaret nga era e papërballueshme. Kompania higjienike tash duhet të zhvendoset në periferi, pasi kjo zonë është mbushur me banesa”, janë ankuar disa banorë të kësaj pjese, të cilët thanë se kanë bërë edhe një peticion për zhvendosjen e “Ekoregjionit”. / Gazeta e Prizrenit

Lexo edhe:

Prizren: Kryetari Shaqir Totaj injoroi varrimin e patriotit e veteranit të njohur Naim Krasniqi

Asnjë koment

Comments are closed.