16-07-2024

Prizren: Inspektorati largoi dyert prej metali dhe pengesat në Marash

Inspektorati komunal në Prizren, sot i largoi dyert prej metali dhe pengesat tjera të vendosura në ura dhe në shtegun e këmbësorëve në zonën e Marashit.

Për vendosjen e tyre ka shkruar ditë më parë portali “Gazeta e Prizrenit”, duke përcjellur shqetësimet e qytetarëve.

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe persona që bëjnë alipinizëm

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe pemë

Asnjë koment

Comments are closed.