15-07-2024

Prizren: Ja sa lokacione do të dekorohen për fundvit dhe sa buxhet parashihet

Me afrimin e festave të fundvitit, edhe komunat fillojnë planifikimet për dekorime të hapësirave publike.

Shtatë lokacione do të dekorohen në qytetin e Prizrenit, me një tender për të cilin janë destinuar 50 mijë euro.

Rreth 31 mijë euro buxhet ka ndarë komuna e Malishëves për zbukurimin e sheshit të saj. Në kuadër të përgatitjes së festave të fundvitit, komuna e Suharkës, ka destinuar 20 mijë euro .

Nga komunat e vendit,  teve1 rportoi se buxhet me të vogël për dekore ndanë, Shtërpca 5 mijë euro dhe Juniku afro 3 mijë euro. /Gazeta e Prizrenit

Asnjë koment

Comments are closed.