30-11-2020

Prizren: Katër personave i gjenden nëntë qese me kokainë në veturë

Në rrugën “Olimpia” në Prizren katër persona janë arrestuar nga policia

Tre qytetarë të Prizrenit dhe një shtetas i Norvegjisë janë ndaluar nga policia në një pikë kontrolli ku më pas u janë gjetur nëntë qese me substancë të dyshuar narkotike e llojit kokainë në veturë.

Po ashtu, policia ka konfiskuar edhe katër telefonat e të dyshuarve, 170 euro si dhe veturën me të cilën ishin duke vozitur të njëjtit.

Më vendim të prokurorit të dyshuarit janë dë

Tre qytetarë të Prizrenit dhe një shtetas i Norvegjisë janë ndaluar nga policia në një pikë kontrolli ku më pas u janë gjetur nëntë qese me substancë të dyshuar narkotike e llojit kokainë në veturë.

Po ashtu, policia ka konfiskuar edhe katër telefonat e të dyshuarve, 170 euro si dhe veturën me të cilën ishin duke vozitur të njëjtit.

Më vendim të prokurorit të dyshuarit janë drguar në mbajtje.

Asnjë koment

Comments are closed.