23-09-2023

Prizren: Këto zona do të mbeten pa rrymë deri në 5 orë të premten

KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit dhe punimeve në projekte investive të premten, në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve dhe sipas ditëve:

Me 23.09.2022

Prizren

1.

Nga NS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

LP 10(20)kV Rapqa (kodi: 30036009) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

2.

Nga TS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10(20)kV Shiroka (kodi: 32000019) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Fshati Shirokë dhe një pjesë e rrugës 560 Brigada 123.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Asnjë koment

Comments are closed.