06-12-2023

Prizren: Kjo është kryesia e re e degës së LDK-së

Siç kemi njoftuar,  Dega e LDK-së në Prizren sot ka mbajtur Kuvendin e X, ku zgjodhi kryetarin dhe kryesinë e re, shkruan Gazeta e Prizrenit 

Driton Selmanaj u rikonfirmua si kryetar dege për një mandat katërvjeçar.

Lista e kryesisë së re të LDK-së:

 1. Kujtim Gërmizaj
 2. Anton Quni
 3. Sylejman Baxhaku
 4. Pjetër Gruda
 5. Mybera Mustafa
 6. Besart Krasniqi
 7. Bashkim Rrezja
 8. Xhavit Ukaj
 9. Fidan Krasniqi
 10. Sadik Memaj
 11. Filomena Laqi
 12. Kastriot Jaha
 13. Artan Abazi
 14. Haziz Hodaj
 15. Tafil Kalimashi
 16. Valdet Hoxha
 17. Kemajl Gigolli
 18. Ajlin Shishko
 19. Fejzë Kabashi                                                                                                                                                 Sipas informacioneve ka gjasë që më vonë kryesia të zgjerohet edhe me emra të tjerë. /Gazeta e Prizrenit /

Asnjë koment

Comments are closed.