16-07-2024

Prizren: Ndërroi jetë ish-profesori Fikrim Emra

Ndërroi jetë në moshën 71 vjeçare, profesori, dirigjenti dhe kompozitori i njohur prizrenas Neki Emra.

Përmes një telegram ngushëllimi SHKA “Agimi”, ka ngushëlluar familen Emra me rastin e ndarjes nga jeta të profesorit i cili dha një kontribut të çmuar për SHKA “Agimi”.

Ceremonia e varrimit do të bëhet sot, më date 04.07.2024, në ora 16:44, në kohën e Iqindisë. Pamja bëhet në lokalet e SHKA “Agimi” nga data 5 – 7 korrik 2024, nga ora 10:00 deri në ora 16:00.

I ndjeri pas vetes ka lënë bashkëshorten, dy djem dhe një vajzë.

Asnjë koment

Comments are closed.