12-07-2024

Prizren: Selmanaj (LDK) bën homazhe për martirët e dëshmorët në lagjen e “Trimave“ (Tusuz)

Driton Selmanaj – kryetar i LDK-së në Prizren, në nderim dhe përkujtim të martirëve e dëshmorëve, sot bëri homazhe për të vrarët në masakrën e lagjes së “Trimave“ (Tusuz) në Prizren.

Ai ka shkruar se “Lagjja e Trimave” e gëzon këtë emër me plot meritë, sepse dha shumë për lirinë e Kosovës.

“Sot, përkujtojmë 27 martirët e mas* akrës së Tusuzit, të cilët nuk lëshuan shtëpitë tyre gjatë kri* meve ma* kabre të pushtuesve serbë.

Sot, bashkë me bashkëpuntorë nderuam me homazhe martirët e mas *akrës së Tusuzit, të cilët i japin emocion dhe krenari këtij vendi. Të rënët për lirinë e Kosovës janë bazamenti i Kosovës së pavarur.

Thirrja jonë për drejtësi nuk do të ndalet asnjëherë, deri atëherë kur të zbardhen të gjitha kri* met ndaj gjithë atyre që Kosovën e donin të lirë.

Lavdi martirëve të Tusuzit!

Lavdi gjithë të rënëve për lirinë e Kosovës!

Lavdi!”

Mund të jetë një imazh i 10 persona

Mund të jetë një imazh i 11 persona

Mund të jetë një imazh i bar

Mund të jetë një imazh i 2 persona

Mund të jetë një imazh i 7 persona

Asnjë koment

Comments are closed.