17-06-2024

Rrufeja godet një shtëpi në rrethinën e Suharekës

Një shtëpi në Nishor të Suharekës është goditur nga rrufeja, dhe për pasojë është kapluar nga zjarri.

Zjarri që kapi sot kulmin e shtëpisë është lokalizuar shpejt dhe nuk ka shkaktuar dëme të mëdha.

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe dalja e urgjencës

Asnjë koment

Comments are closed.