26-10-2021

Prizren: Shkelet një fëmijë me shtetësi shqiptare

Në Prizren është shkelur një fëmijë me veturë.

Ai është shtetas i Shqipërisë.

Policia njofton se aksidenti ka ndodhur nga pakujdesia e vozitësit të veturës.

Raporti i policisë

Ka ndodhur një aksident trafiku ku i përfshirë ka qenë një automjet me targa vendore dhe me drejtues mashkull kosovar i cili nga pakujdesia e godet këmbësorin fëmijë i gjinisë mashkullore, shtetas i Shqipërisë.

Si pasojë e goditjes viktima kishte pësuar lëndime trupore frakturë në këmbë.

Viktima ka marrë tretman mjekësor dhe më pas është liruar . Rasti nën hetime.

Asnjë koment

Comments are closed.