19-01-2021

Prizreni, i heshtur në kohën e Ramazanit

Çdo vit, qysh pas iftarit e deri në syfyr prizrenasit mund t’i shohësh rrugëve të qytetit. Ndryshe nga vitet e shkuara, sivjet krejt çka pamë në Prizren gjatë orëve të para të mëngjesit ishin policët dhe ky qytetar i cili po shkonte në punë.

Për Sebajdinin është shumë e dhimbshme ta shohë qytetin e tij kaq të qetë gjatë muajit të Ramazanit.

Furra e vetme që po punon gjatë këtyre ditëve në kohë syfyri është furra “Ardhmëria”. Pronari i saj thotë se puna u ka rënë shumë gjatë këtyre ditëve.

Të infektuar me Covid 19 në Prizren, deri tani janë rreth 60 persona.

 

Asnjë koment

Comments are closed.