24-06-2021

Prokuroria e Prizrenit ngrit aktakuzë kundër tre personave

Prokurori i Shtetit ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur 93 aktakuza, kundër 100 personave, për vepra të ndryshme penale, ndërsa, me urdhër të prokurorit të shtetit janë ndaluar nëntë persona, gjithashtu, janë paraqitur tetë kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit kundër nëntë personave dhe një kërkesë për urdhër kontroll dhe sekuestrim të përkohshëm të sendeve.

Sipas njoftimit, Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka bërë një kërkesë për urdhër kontroll dhe sekuestrim të përkohshëm të sendeve.

“Prokuroria Themelore në Prizren, ka bërë dy kërkesa për paraburgim për dy persona dhe ka ngritur tri aktakuza kundër tre personave, për kryerjen e veprave të ndryshme penale, të përcaktuara në Kodin Penal të Republikës së Kosovës (KPRK)”, thuhet ndër të tjera në komunikatën dërguar medieve.

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.