25-06-2024

Prokuroria në Prizren ndalon një person për “Rrezikim të trafikut publik”

Prokurori i Shtetit njofton opinionin publik se nga prokuroritë Themelore, me urdhër të
Prokurorit të Shtetit, janë ndaluar 17 persona, si dhe pranë gjykatave kompetente janë parashtruar dy (2) kërkesa për caktim të paraburgimit ndaj dy (2) personave, të dyshuar se kanë kryer vepra të ndryshme penale.

Gjatë 24 orëve të fundit, Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Përgjithshëm, me urdhër të prokurorit ka ndaluar një (1) person, për shkak të veprës penale “Rrezikimi i trafikut publik”.

Asnjë koment

Comments are closed.