26-11-2020

Promovim i pazakontë në Prizren i librit ” Bastardët”, nga autori Çun Lajçi (Video)

Gjatë ditës së djeshme, në Urën e Gurit në Prizren, aktori i mirënjohur dhe shkrimtari, Çun Lajçi, në një mënyrë të pazakonshme ka bërë promovimin pa ndonjë bujë të madhe, të librit të tij të ri “Bastardët”,

Ky libër me titull interesant, vë në thumb politikanët vendorë por edhe fytyra të ndryshme publike që janë pjesë e përditshme nëpër ekranet tona televizive.

Ndiqeni edhe videon që e ka postuar artisti, Lajçi gjatë prezantimit të librit të tij më të ri./ tvprizreni.info/

Asnjë koment

Comments are closed.