25-06-2024

Propozim i veçantë për martesë në koncertin e Aurela Gaçes (Video)

Aurela Gaçe ka ndarë me ndjekësit një video të këndshme, ku një djalë i propozon të dashurës së tij në koncertin e saj. Ndërsa vajza ndodhet në skenë e kthyer nga këngëtarja, djali vjen dhe ulet në gjunjë.

“AJO THA “PO”, shkruan Aurela. “Çfare emocioni të shohësh njerëz që duhen, që shtrengojnë njëri-tjetrin fort në kraharor. Ky ishte një propozim live për martesë. Faleminderit që e ndatë me ne këtë emocion të pastër.U plakshit bashkë”, ka shkruar këngëtarja.

Asnjë koment

Comments are closed.