22-07-2024

Çmimet e derivateve për sot

Ministria e Tregtisë ka bërë publik çmimin tavan të derivateve për 24 orë.

Çmimi maksimal i lejuar për produktin dizel është 1.71 euro, për benzinë 1.46 dhe për gaz 0.71 euro.

Këto çmime hyjnë në fuqi sot nga ora 10:00 dhe vlejnë deri të nesërmen në të njëjtën kohë

Asnjë koment

Comments are closed.