26-10-2021

Publikohet programi i qeverisë Kurti

Programi i Qeverisë së Republikës së Kosovës 2021 – 2025 dhe Programi Legjislativ për vitin 2021 tashmë janë publikuar.

Plani i qeverisë ka 60 faqe ndërsa ai i legjislativit 30 faqe.

Ky plan i punës është miratuar të premtën nga kabineti i qeverisë Kurti II.

Më poshtë gjeni programet:

 

Asnjë koment

Comments are closed.