05-12-2020

Publikohet videoja promovuese e përvjetorit të 11 të pavarësisë

Nesër Kosova shënon 11-vjetorin e shpalljes së Pavarësisë, dhe për këtë datë janë paraparë një sërë aktivitetesh. Në këtë kontekst është publikuar videoja promovuese e 11-vjetorit të pavarësisë së Kosovës.

Vajza 11 vjeçare, Pavarësia SOPA, e cila lindi në ditën e njëjtë, kur u shpall Pavarësia më 17 shkurt, 2008 flet për ditëlindjen e saj dhe përvjetorin e 11-të të Ditës së Pavarësisë së Kosovës.  Projekti është përgatitur nga Divizioni për Komunikim me Publikun i Ministrisë së Punëve të Jashtme.

Asnjë koment

Comments are closed.