Punojnë në ndërtimtari, por mahnisin me talentin në muzikë (video)

Për pak minuta, punëtorët nga Drenica lënë punën, ndërsa tregojnë talentin e tyre në muzikë. Për mungesë kushtesh dhe të mundësisë, si dhe zbulimit të talentit të tyre edhe në rajonin e Prizrenit, mendohet se janë “shuar”, disa talent.