28-07-2021

Qeveria e Kosovës ndriçohet me ngjyrat e komunitetit LGBT

Ndërtesa e Qeverisë së Ksoovës është ndriçuar me dritat e flamurit të komunitetit LGBT. Përkundër që njëherë ky veprim i qeverisë ishte anuluar, megjithatë është vendosur që ndërtesa e ekzekutivit të ndriçohet me flmaurin e LGBT në shenjë përkrahje me këtë komunitet.

“Sonte Qeveria e Kosovës është ndriçuar me ngjyrat e ylberit. Diskriminimi nuk ka vend në shoqërinë tonë, dhe askush nuk duhet të gjykohet as të frikësohet për sigurinë e tij për shkak të asaj që janë”, ka shkruar kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti në rrjetin social Twitter. /Express/

Albin Kurti@albinkurti

Tonight, the Government of has been lit up in rainbow colors. Discrimination has no place in our society, and no one should be judged nor fear for their safety because of who they are.

View image on Twitter

Asnjë koment

Comments are closed.