30-05-2024

Qeveria: Ndërprerja e mësimit në shkolla vazhdon

Qeveria e Kosovës ka marrë vendime tjera sa i përket masave mbrojtëse ndaj Covid-19.

Në vendimin e marrë gjatë ditës së sotme, thuhet se ndërprerja e procesit edukativo-arsimor në Institucionet Arsimore Publike dhe Private në të gjitha nivelet vazhdon deri në një vendim tjetër.

 

Më tutje thuhet rekomandohet që njëri pirnd të lirohet nga puna, dhe se kjo masë nuk vlen për punëtorët shëndetësorë dhe për punëtorët në sektorin e sigurisë

 

Asnjë koment

Comments are closed.