14-07-2024

Qeveria në pritje të vendimit të Gjykatës për të “filluar shfryrjen e listave të veteranëve”

Deputeti i Lëvizës Vetëvendosje, Enver Dugolli, ka thënë se veteranët duhet të kenë paga dinjitoze dhe se kjo kategori nuk është duke u trajtuar si duhet.

Dugolli theksoi se pa u përmbyllë procesi gjyqësor rreth fryrjes së listave, Qeveria nuk mund të fillojë procesin e shfryrjes së listave, nga gjyqësori Dugolli kërkoi që të përshpejtojë procesin, e të përmbyllet proces ky proces njëherë e mirë.

“Një gjë që po besoj që te jemi dakord, listat janë të fryra, këtë e kemi pas në diskutim edhe me vetë veteranët, edhe ata kanë të thënë se dyshojnë se lista janë të fryera… U bëj thirrje gjyqësisë të përshpejtoj drejt mbylljes së atij procesi, që ta përmbyllim këtë proces njehër e mirë. Kjo kategori nuk meriton të trajtohet sic po trajtohet tani, duhet të kenë paga dinjitoze”, ka thënë Dugolli në emisionin “Five” në RTV Dukagjini.

Ai gjithashtu tha se do të përmirësojnë anomalitë që gjendet në ligjet për veteranët, invalidët dhe familjet e dëshmorëve, sipas Dugollit ligji i veteranëve ka sjellë deri të fryrja e listave.

Asnjë koment

Comments are closed.