28-07-2021

Qeveria shkarkon bordin e “Hidroregjionit Jugor”

Bordi i Korporatës Energjetike të Kosovës, ai i “Ibër Lepencit”, si dhe bordi i “Hidroregjionit Jugor” në Prizren janë shkarkuar të enjten nga Qeveria në detyrë.

Qeveria, pas mbledhjes së 26-të, ka bërë të ditur se vendimin e ka marrë shkaku i “keqmenaxhimit dhe shkeljeve të evidentuara edhe nga raportet e auditimit”.

Në vend të tyre, Qeveria ka emëruar borde të përkohshme të drejtorëve:

– Në ndërmarrjen publike qendrore “Korporata Energjetike e Kosovës” Sh. A.:

1. Rrezarta Pllana, kryesuese dhe drejtore;

2. Merita Kasapolli, drejtore;

3. Arbnor Pula, drejtor; dhe

4. Bezad Halilaj, drejtor.

– Në ndërmarrjen publike qendrore Ndërmarrja Hidroekonomike “Ibër Lepenc” Sh. A.:

1. Ajshe Zeneli-Bytyqi, kryesuese dhe drejtore;

2. Alban Fetahu, drejtor;

3. Bekim Selimi, drejtor; dhe

4. Nazmi Pllana, drejtor.

– Në ndërmarrjen publike qendrore Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Hidroregjioni Jugor” Sh. A. Prizren:

1. Ylber Elshani, kryesues dhe drejtor;

2. Arieta Vula-Pozhegu, drejtore;

3. Altin Sahiti, drejtor; dhe

4. Edmond Halimi, drejtor.

Asnjë koment

Comments are closed.