21-04-2024

Reagimi i familjarit të dëshmorit, akuza ndaj atyre që njollosin vlerat e luftës për përfitime personale (VIDEO)

Sot, gjatë homazheve në varrezat e dëshmorëve në Landovicë, Islami prindi i dëshmorit Agron Bytyqi, ish-veteran i UÇK-së, ka shprehur pakënaqësi duke akuzuar individë të ndryshëm dhe përfaqësues të institucioneve, për siç ka thënë njollosje të gjakut të dëshmorëve dhe vlerave të luftës së UÇK-së.

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.