26-01-2022

Rihapet për qarkullim rruga Prizren-Reqan

Policia njofton se rruga Prizren-Reqan që ishte e mbyllur për qarkullim nga dje në ora 18:20, pritet të hapet për qarkullim sot nga ora 16:00.

Në koordinim më përfaqësues të MI-së dhe në bazë të vlerësimit të Inspektorëve rruga do të jetë e kalueshme me kujdes të shtuar, njofton policia, transmeton Express.

“Apelojmë pjesëmarrësit në komunikacion të jenë të pajisur me pajisje dimërorë për shkak kushteve atmosferike. Policia do të jetë në ndihmë dhe përkrahje, andaj kërkohet kujdes i shtuar”, thuhet tutjë në njoftim.

Rruga ishte bllokuar për shkak të shembjes masive të dheut dhe gurëve te tuneli i parë.

Asnjë koment

Comments are closed.