22-07-2024

Ronaldo kritikon shpenzimet e djalit 14-vjeçar: Harxhon 35 mijë € në javë

I rritur vetë në varfëri, Cristiano Ronaldo u ankua në një intervistë për shpenzimet e djalit të tij të madh, të cilat duket se janë shumë të larta.

Djali është 14 vjeç, ai është arsimuar në akademitë e futbollit të klubeve ku luan babai i tij.

Ronaldo kritikon shpenzimet e djalit 14-vjeçar: Harxhon 35 mijë € në javë për të dashurat…

Ai shpenzon mbi 35 mijë euro në javë për prerje flokësh, veshje, restorante dhe për të dashurat e tij. E di që është i ri dhe dëshiron gjithçka, por mendoj se është shumë për një fëmijë të moshës së tij. Tani i jap vetëm 13 mijë euro në javë, por Georgina ende mendon se është shumë. I shpenzon të gjitha në restorante, dalje dhe gjëra të tjera që nuk janë të dobishme”, tha Cristiano Ronaldo.

Asnjë koment

Comments are closed.