15-06-2024

Sa është çmimi i një kurbani në BIK dhe kush përfiton nga mishi?

Shumë njerëz, në pamundësi për të therrur kurban drejtohen te Bashkësia Islame e Kosovës.

 

Këta të fundit kanë konfirmuar që çmimi për një kurban këtë herë të jetë 120 euro.

 

Festa e Kurban Bajramit shënohet të dielën e ardhshme.

Sipas traditës së BIK-ut, mishi i kurbanit ndahet për familjet e varfëra si dhe për nxënësit e shkollës Medrese. /Indeksonline/

Asnjë koment

Comments are closed.