17-04-2024

Selektori i Kombëtares së Çiklizmit të Kosovës, njëherësh kryetar i klubit në Prizren, Flurim Shala aderon në LDK

Selektori i Kombëtarës së Çiklizmit të Kosovës, njëherësh kryetar i klubit në Prizren, Flurim Shala, nga sot do të jetë pjesë e Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Mund të jetë një imazh i 5 persona, biçikletë dhe teksti
“Flurimi, është i lidhur ngushtë me sportin dhe çiklizmin në veçanti, ku edhe është duke bërë punë të mëdha drejtë forcimit të këtij sporti. Kontributi i tij në sport dhe angazhimi i tij në LDK është mesazh i qartë se LDK në Prizren do të ketë kujdes të veçantë për çiklizmin dhe sportin në përgjithësi” thuhet në njoftimin e LDK-së – Prizren.
Mund të jetë një imazh i 3 persona

Asnjë koment

Comments are closed.