27-06-2022

Selim Krasniqi: Do t’i ndjek me Kanun matrapazët që keqpërdorin emrin e UÇK-së (video)

Drejtuesit e degës së OVL të UÇK-së në Prizren, kanë organizuar një konferencë për medie , ku kanë folur për kërkesën e PDK-së për vendosjen e shtatoreve dhe për organizime, në të cilat, sipas drejtuesve të kësaj organizate, po keqpërdoret emblema e UÇK-së.

Në këtë konferencë, kryetari i veteranëve të UÇK-së, Selim Krasniqi, ka folur edhe për shumë çështje të tjera , të cilat sipas tij janë bërë nga matrapazë të ndryshëm të cilët kanë përfituar ekonomikisht në kurriz të vlerave të luftës së pastër të UÇK-së, është shprehur ai/tvprizreni/

Asnjë koment

Comments are closed.